COVID-19

Sisältö:

1.

Tietoa meidän toimintatavoista:

Lapin Patolampiteatteri seuraa koronatilannetta ja sen mukana tuomia ohjeistuksia ja määräyksiä. Turvataksemme henkilöstön ja katsojien hyvinvoinnin, sekä tarjotaksemme miellyttävän teatterikokeumuksen, pyrimme toimimaan voimassa olevien ohjeistusten mukaan. Olemme valmistautuneet näytöskauteen tekemällä terveysturvallisuussuunitelman OKM:n ja THL:n ohjeistuksen mukaan.

2.

Miten siis toimimme?

Pyrimme omalla toiminnallamme luomaan turvalliset puitteet näytöksiin saapuville. Teatteripaikalla koko henkilöstömme noudattaa ohjeistuksia sekä suosituksia ja pitää huolen omalla toiminnallaan niin omasta kuin muidenkin turvallisuudesta: lipunmyyjät sekä väliaikatarjoilun palveluntarjoajat käyttävät maskia, alueella on käsidesipisteitä ja olemme rajoittaneet katsojamäärän 200 henkilöön per näytös. Alueella olevat vessat puhdistetaan ennen näytöstä sekä sen jälkeen. Lisäksi huolehdimme katsomon siisteydestä ja kaiteiden puhtaudesta.

3.

Saapuva - mitä otan huomioon?

1. Ethän tule teatteriin mikäli sinulla on vähäisiäkään koronavirusinfektion oireita tai jos olet karanteenissa tai eristyksessä. Jos olet oireinen, etkä pääse varaamaasi näytökseen, olethan yhteydessä mahdollisimman pian lipunmyyntimme numeroon 040-8391084. Sairastuessa liput voi peruuttaa tai, mahdollisuuksien mukaan, siirtää toiseen näytökseen.

2. Saapuessasi katsomoon, toivomme sinun/seurueesi valitsevan paikan niin, että turvavälit toteutuvat.

3. Suosittelemme jonojen välttämiseksi ostamaan kahviliput etukäteen ennen näytöksen alkua puffetista. Maksuvälineenä vain käteinen!

4. Jonottaessasi lipunmyyntiin/väliaikatarjoiluun, toivomme sinun pitävän turvavälit kunnossa.

5. Lipunmyynnissä suosittelemme korttimaksua. Myös käteinen käy tuttuun tapaan (voit varata tasarahan, jos mahdollista).

6. Meillä on voimassa maskisuositus.

Nähdään näytöksissä ja tehdään kokemuksesta kaikille mukava ja turvallinen 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Vieritä ylös