Kesä 2021

uutisia ja tiedotuksia

Kiitos upeasta kaudesta!

Niin se aika vain juoksee. Näytöskausi on päättynyt..

Konnankoukkuja ja naimakauppoja

Käsikirjoitus: Päivi Pohjalainen ja Heikki Vahteristo

Ohjaus: Anja Hämäläinen

“Epäonninen autokauppa johtaa väärinkäsitysten kautta kosintaan. Siihen lisätään kaksi anoppia hämmentämään, ja soppa on valmis. Vaan kelle sitä tarjotaan?”

uutissi kesäst!

» pinned! Muistakaa tutustua meidän koronaohjeisiin → ja mitä ottaa huomioon, kun saavun teatteripaikalle. Suosittelemme korttimaksua tai jos mahdollista, ota mukaan tasaraha lipun ostoon. Senkin verran, että käteistä riittää väliajan puffettiin, jossa vain käteinen maksutapana. Tsekkaa myös UKK – usein kysytyt kysymykset →

11.4.2021 | Nii o harjoitukse alkanu. Rajotuksi noudattae ja turvallisuut huomioide. Mut ny olla kohti kesää menos. Vauhdikkaast.

12.4.2021 | Kesä lippui voi jo varat. Soitelkaa rohkiast.. Lue lisä täält »

20.4.2021 | Päivitetti yhteystietoi. Jos meil päi o juttu, ni kattokka uude numero ja suunna, joho päi asia lähetätte →  Kiitoksi!

1.5.2021 | Harjoitukse etenevä. Odotukse ova ulkoharkois ko se teatteripaikka o se, misä käsikirjoitus todella herä elo. ja ku ulos katota ni pia sin jo pääsee.. Muistakka, et lipui voi jo varat. Soittakka rohkias ja saa kysyy jos jokin mietityttä!

10.5.2021 | Teatteripaikka alka olema kevätsiivoukse jäljilt kunnos ja lavastukse suunnittelu voi alkka. Se onki sit se seuraava tyä, joka otta aikas.

21.5.2021 | Sataa ja on koleaa. Mutta se ei hidasta. Niin talkoovoimin ku vapaa-ajal rakentuu teatteripaikka jälle kesä varte omalaisse loistoonsa. Kulissi ja muut saava väri pintta. Ja tietenki harjoitukse jatkuva. Oi, ko se kesä jo saapuis..

1.7.2021 | COVID-19. Miten toimimme ja mitä teemme, jotta jokainen näytös olisi turvallinen teille katsojille ja meille toimihenkilöille? Lue päivitys →

11.7.2021 | Tauko o vietetty ja treenaamine jatku. Ny mennä sellasel sykkel eteen päi, et oksa pois. Kaukan siintä ensi-ilta. Ja se tuo uut potku harjoituksi. Alka ilmekki olema vakavi. Joten, ko me mennä iha 100 lasis ni toivottavast teki. Tosin, lipumyynni kaut. Soittakka, varakka ja tulkka nauttima.

20.7.2021 | Viimeiset harjoitukset ja se oli siinä. Teatterikausi voi alkaa! Torstain kenraalin jälkeen on aika nauttia muutama päivä, jonka jälkeen sunnuntaina ensi-ilta!! Me ollaan valmiita, ootteko te?

25.7.2021 | Ensi-ilta. Tänään lähtee meidän kausi käyntiin. Ensi-ilta avautuu kauniissa, aurinkoisessa säässä. Tästä pariviikkoinen, joka tarkoittaa yhteensä 12 näytöstä. Me olemme valmiita, oletteko te? Ja nyt näyttää siltä, että ensi-ilta on loppuunmyyty. Muihin löytyy paikkoja, joskin nekin täyttyvät tasaiseen tahtiin. Hop hop varaamaan niitä lippuja! 🙂

30.7.2021 | Välipäivä. Tänään perjantaina hengitellään ja kerätään voimia. Makustellaan kaikkea, mitä on jo koettu 🙂 Huomenna jatkuu sitten päivänäytöksellä.

2.8.2021 | Toinen näytösviikko käynnistyy tänään loppuunmyydyllä näytöksellä. Seuraaviin (ti, ke, to ja su) löytyy hyvin vielä istumapaikkoja. Vähiin käy, joten nyt jos koskaan kannattaa varata ne omat liput sopivaan näytökseen Täältä näin klik

8.8.2021 | Viimeinen näytös on esitetty ja kausi päättynyt. Haikea, iloinen, onnellinen. Niin monta tunnetta. Kausi itsessään oli lähtökohtisesti työläs. Korona ja rajoitukset olivat koko ajan läsnä. Se toi lisää työtä ja murhetta, koska jokainen viikko oli erilainen. Kaikesta huolimatta kausi vedettiin läpi onnistuneesti. Kaikki se työ palkittiin ja voimme tyytyväisin katsein todeta, että tämä kausi, kuten kaikki edellisetkin, oli mitä mainioin. Nyt hengähdämme hetken. Tämän jälkeen arkiset asiat ja tietenkin kauden tarkastelua sekä toiminnan kehittämistä. Tämä vuosi kun opetti paljon. Niin kesäteatterista itsestään kuin siitä, että muuttuvassa maailmassa meidänkin tulee sopeutua. Kiitämme kaikkia teitä ja toivotamme hyvää loppukesää.

Kiitos!

Lapin
Patolampiteatteri

Ota yhteyttä!

Copyright © Lapin Patolampiteatteri. Kaikki sisältö on Lapin Patolampiteatterin omaisuutta, eikä sitä saa ilman lupaa käytttää. 2021.
Vieritä ylös