LAPIN PATOLAMPITEATTERI

LIPUT JA NÄYTÖKSET

LIPPUJA

LIPUT
LIPPUKAUPPA

Valitse joko lippukauppa tai puhelinvaraukset ja toimi ohjeiden mukaan. Liput tulevat myyntiin niin puhelimitse varaten kuin lippukaupasta suoraan ostaen.

HINNAT:

Ei lippuja! Takista toiste uudelleen..

Osta:

Mene lippukauppaan →

(Lippukauppa aukeaa uuteen välilehteen)

Puhelin: 040-8391084 →

(puhelin päivystää ihmisten aikaan eli n. 9-18 joka päivä)

ryhmät

Ryhmäalennuksia seuraavasti:

30 hlö tai enemmän: -1e / lippu

50 hlö tai enemmän: -1,5€ / lippu

Alennus niin aikuisten kuin lasten lipusta. Ryhmävaraukset vain lipunmyyntinumerosta  040-8391084 tai sähköpostilla tiedotus@patolampiteatteri.fi

ESITYKSIÄ

NÄYTÖKSET
2021

Vuoden 2021 kesäteatterin näytöspäivät julkaistaan alkukeväästä. Tarkista siis myöhemmin uudelleen..

  • Ei mainittavia näytöksiä..
  • Ei mainittavia näytöksiä..
  • Ei mainittavia näytöksiä..
  • Ei mainittavia näytöksiä..
  • Ei mainittavia näytöksiä..
  • Ei mainittavia näytöksiä..
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Jaa tämä sivu ystäviesi kanssa ja kerro,

että lippuja on nyt myynnissä sekä näytöksiä tulossa..

Lipunmyynti

verkkokauppa: lippukauppa.patolampiteatteri.fi

Lippujen osto verkkokaupassa. Valitsemalla haluttu näytös ja lippujen määrä. Maksu: verkkopankkipainikkeet/luottokortti. Kuitti ja lippu: sähköinen. Lisätietoa verkkokaupasta. Huomioi, että tällä hetkellä verkkokaupasta ostettuihin lippuihin lisätään 1,5€ toimitusmaksu / lippu (niin liput aikuinen tai lapsi), joka näkyy kassalla kokonaissummassa.

Lipunmyynti puhelimitse: 040-8391084. Puhelimitse soittamalla numeroon ja varaamalla liput. Maksu tapahtumapaikalla. Maksu käteinen ja yleisimmät maksukortit (huom! buffetissa vain käteinen). Puhelin päivystää joka päivä n. 9-18. Lisätietoa ja apua lipunyymyyntinumerosta. Liput: Noudettava viimeistään 15 minuuttia ennen näytöksen alkua. Myöhästymisistä ilmoitettava aina lipunmyyntinumeroon.

Huomioitavaa:

Verkkokaupasta ostettujen lippujen kuitti / sähköinen lippu oltava mukana joko puhelimessa tai tulostettua niin, että se voidaan esittää näytökseen saavuttaessa. Lipun osto tapahtumapaikalla onnistuu käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla. Jos korttimaksu epäonnistuu, on Lapin keskustassa pankkiautomaatti.

Buffetissa käy ainoastaan käteinen, joten varaa mukaan taskurahaa.

Näytöksen kesto n. 2h.

Kysymyksiä voi esittää meidän facebook -sivuilla, lipunmyyntinumeroon, lähettämällä s-postia: tiedotus@patolampiteatteri.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake. Nopeaa vastausta vaativat (mm. lippujen epäonnistuneet ostot verkkokaupassa) suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse lipunmyyntinumeroon.

Vieritä ylös