Näytelmä-

kirjoitus-

kilpailu

Skrollaa alas ja lue lisää!

Näytelmä-
kirjoitus-
kilpailu!
Kilpailu on päättynyt!
Käsikirjoitukset siirtyvät nyt tuomariston luettavaksi ja arvioitavaksi!

♥ Lapin Patolampiteatterin järjestämä Heittäydy hyvään tuuleen -näytelmäkirjoituskilpailu on päättynyt. Kiitämme kaikkia teitä osallistuneita käsikirjoituksista, työstä ja mielenkiinnosta kilpailua kohtaan. On ilo ja kunnia nähdä, että kirjoittaminen herättää tunteita ja kuinka innokkaasti lähditte kilpailuun mukaan.

♥ Tuomariston työskentelyaika on 1.6.- 30.11.2024. Voittajat julkaistaan joulukuussa 2024. Voittajatekstit työstetään esityskuntoon teatterin työryhmän kanssa. Mikäli näyttämölle soveltuvaa tekstiä ei löydy, Patolampiteatteri pidättää oikeuden olla esittämättä näytelmää. Tekstejä ei palauteta kilpailun jälkeen. Tuomaristo antaa palautetta vain kilpailun voittaneille teksteille.

♥ Jos kilpailusta tulee kysyttävää, voitte lähettää sähköpostia tiedotus@patolampiteatteri.fi. Valitettavasti 1.6.2024 (klo 00.00) alkaen emme ota enää vastaan uusia kilpailuun osallistuvia tekstejä.

♥ Voittajateoksen kantaesitys on Patolampiteatterissa kesällä 2025. Teatteri palkitsee 2 teosta 500 euron palkinnolla kummankin. Palkintoon sisältyy näytelmän esitysoikeus, tekijänoikeuskorvaus maksetaan erikseen.

♥ Kilpailun tuomaristoon kuuluvat runoilija Heli Laaksonen, ohjaaja Hanna Turunen, kokenut harrastajanäyttelijä Erkki Koskialho ja käsikirjoittaja Anja Hämäläinen.

Kuva: Runoilija Heli Laaksonen, Erkki Koskialho, Hanna Turunen ja Anja Hämäläinen.

Kuvan ottanut: Miikka Lappalainen.

Mitä muuta?

Me teatterilla pyrimme kehittämään toimintaa ja tuomaan mukaan aina jotakin uutta. Tsekkaa siis nämä sivut aika ajoin ja näe, mitä uutta on tulossa!
Scroll to Top