Tule mukaan toimintaan!

Me teatterilla toivotamme kaikki mukaan toimintaan. Ovet ovat aina auki, kaikille. Ja vaikka näyttelijähaut eivät aina ole ajankohtaisia, on meillä muitakin toimintaan liittyviä töitä ja hommia, johon kaipaamme aina tekijöitä. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos teatteriharrastus kiinnostaa ja haluat hypätä mukaan meidän toimintaan.

Näyttelijähaut keskittyvät aina kevääseen ja tarpeeseen. Lähtökohtaisesti täytämme roolit ensiksi vanhoilla näyttelijöillä, jotka tahtovat jatkaa edellisvuodesta. Jos kaikkia rooleja emme saa täytettyä, teemme hakuilmoituksen. Näistä ilmoitamme aina niin kotisivuilla kuin sosiaalisessa mediassa. Kiinnostukset voi kuitenkin aina välittää meille.

Mitä?!

Teatterilla on aina tarvetta vapaaehtoisista, jotka rakentavat kesäteatteria ja touhuavat kulisseissa. Esimerkiksi kunnossapitoa, kulissien tmv. rakentamista, lipunmyynti, liikenteenohjaus, järjestyksenvalvontaa, äänimiehiä. Teatterilta löytyy siis monta muuta pestiä, johon toivotamme kaikki mukaan.

Miten?

Yhteyttä voit ottaa lähettämällä aluksi sähköpostia tiedotus@patolampiteatteri.fi tai laittamalla yksityisviestiä facebookissa @LapinPatolampiteatteri. Otamme teihin yhteyttä. Myös kaikki kysymykset ovat tervetulleita!

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tästä →

Jaa tämä sivu!

Lapin
Patolampiteatteri

Ota yhteyttä!

Copyright © Lapin Patolampiteatteri. Kaikki sisältö on Lapin Patolampiteatterin omaisuutta, eikä sitä saa ilman lupaa käytttää. 2022.

Vieritä ylös