UKK

Usein kysyttyä..

Lapin Patolampiteatterin esitykset järjestetään osoitteessa Tarhakuja 5, 27230. Näytöspaikalla ei ole p-paikoitusta, lukuunottomatta inva- ja tilausajoa. P-paikat löytyvät osoitteesta Myllykuja 5. Matkaa teatteripaikalle on noin 200 metriä.

Lipunmyynti aukeaa 1h (tunti) ennen esityksen alkua. Liput voi maksaa käteisellä (jos mahdollista, ota mukaan tasaraha) tai yleisimmillä maksukorteilla. Meillä ei käy tällä hetkellä maksutapana toimintasetelit tai esim. MobilePay. Näitä pyrimme kehittämään tulevaisuudessa.

Jos teillä on järjestön, yhdistyksen tai yrityksen tarjoama etu (ilmaislippu/alennus) varaa mukaasi kortti tai muu vaadittu tapa todistaa oikeutesi alennukseen. Me emme voi tarjota alennusta tai todentaa oikeuttasi etuuteen jälkikäteen. Lippuja hakiessa on siis oltava vaadittu todentamistapa (usein jäsenkortti tmv.).

Ennen näytöksen alkua, voit ostaa kahvilipun puffetista. Tämä helpottaa väliajalla toimimista ja lyhentää jonotusaikoja. Puffetissa käy käteinen / yleisimmät maksukortit.

Esityksen kesto on noin 2h 15 minuuttia. Se saattaa kestää hiukan kauemmin, ehkä näytös soljuu läpi nopeammin. Mutta näin suurin piirtein.

Jos teille tulee kysyttävää lipuista, olkaa rohkeasti yhteydessä meidän lipunmyyntinumeroon: 040-8391084 (puhelin päivystää ihmisten aikaan eli n. 9-18 joka päivä). Olipa kyseessä sitten lippujen peruutus, näytöksen vaihto tai mikä tahansa etuuteen tai alennukseen liittyvä, lipunmyyntinumero palvelee. Yleisissä kysymyksissä meille voi lähettää sähköpostia osoitteeseen tiedotus@patolampiteatteri.fi

Ja mikä tärkeintä. Nauti esityksestä!

Nähdään näytöksissä 🙂

Vieritä ylös