Uutissi

ja tiedotuksi..

Uusimmat

7.1.2023

Kehittämispäivä

Hallituksen pitämä kehittämispäivä on takana. Paljon on suunnitelmia ja osittain keskusteltiin lipunmyynnistä ja siihen liittyvistä palveluista. Miten voimme kehittää sitä osa-aluetta, jotta se palvelisi vierailijoita paremmin. Ja ideoita syntyi. Katsotaan mitkä niistä saamme toteutettua.

3.1.2023

Vuosi 2023 on täällä

UUSI VUOSI JA UUDET TUULET!

Vuosi on vaihtunut ja me teatterilla katsomme innokkaasti jo kohti kesää. On aika jälleen aloittaa kesäteatteriesityksen suunnittelu ja rakentaminen. Tästä se lähtee. Kohti kesää 2023 ja sen hyväntuulista esitystä. Mitä, kuka, missä? Se paljastukoot ajan myötä.

21.12.2022

Hyvää joulua

Lapin Patolampiteatteri toivottaa Hyvää Joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2023.

21.11.2022

Kohti uutta vuotta

Viimeisiä kuluvan vuoden suunnitelmia. Hallitus kokoontui viimeisen kerran tänä vuonna. Teatterilla rauhoitutaan ja katsellaan jo tulevaan. Ja mikä tärkeintä! Vuoden 2023 kesäprokkiksen ohjaaja ja käsikirjoittaja ovat varmistuneet!

17.10.2022

Syksy & talvi

Syksy on saapunut ja hallitus suuntaa katseensa tulevaan vuoteen. Mitä kaikkea tapahtuu 2023? Suunnitelmat ovat vielä lapsen kengissä, joten niistä myöhemmin lisää. Mutta kyllä, kesäteatteriesityksen suunnittelu on jo käynnissä.

24.9.2022

Nyt katsottavissa

Kesän Kaikki laivaan! nyt katsottavissa medän youtube -kanavalla. Mene ja katso se tästä →

28.8.2022

Kesän toiminta

Niin kesäteatteri kuin vierailunäytös on takana! Teatteri palaa pöydän ääreen ja aloittaa suunnittelut ja tietenkin ensikesän valmistelut.

Teatterilla tehdään. Teatterilla tapahtuu. Olkoon täällä tärkeimmät. Uutiset siis teidän tiedoksi!

polttava aihe!

Toiminta kasvaa. Se kasvaa ja muuttuu ja me olemme siitä iloisia..

Jo pitkään olemme pyrkineet rakentamaan kesäteatterista parasta mahdollista. Ja se, minkä olemme huomanneet on asia, ettei toiminnan kehittäminen lopu koskaan. Aina on mahdollisuuksia, kun vain osaa katsoa. Tämä kesä 2022 on ollut ihan huippu. Meillä on tapahtunut muutoksia, jotka ovat vieneet teatteria jälleen askeleen eteen päin. Mitä tulevaisuus tuo mukanaan - odotamme sitä innolla.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Nyt myös:

Vieritä ylös