LAPIN PATOLAMPITEATTERI

Löydä perille

Kun saavut, on hyvä tietää..

Lapin Patolampiteatterin näyttämö ja katettu katsomo sijaitsee osoitteessa Tarhakuja 5, 27230 Lappi. Itse teatteriapaikalla ei ole paikoitusaluetta lukuunottomatta invapaikoitusta sekä tilausajoja. P-alue sijaitsee osoitteessa Myllykuja 5, josta on lyhyt kävelymatka itse teatteripaikalle. Katsomo meillä on katettu ja numeroimaton. Lippuja voi ostaa paikan päältä tai vekkokaupasta. Paikan päällä ostaessa (ilman puhelinvarausta) on hyvä muistaa, että lippuja ei välttämättä enää ole vapaana. Joten aina kannattaa ainakin varmistaa lipunmyyntinumerosta lipputilanne. Lipunmyynnissä paikan päällä meillä käy niin käteinen kuin yleisimmät maksukortit. Puhelimitse varatut liput maksetaan paikan päällä. Lippukaupasta ostetut liput maksetaan joko luottokortilla tai verkkopankissa oston yhteydessä. Lippukaupasta ostettujen lippujen kanssa katsoja pääsee suoraan lippuluukun ohitse näyttämällä lippua, jonka hän saa oston yhteydessä sähköpostiin (pdf, joka kannattaa tallentaa puhelimeen tai ainakin ottaa valmiiksi esille, kun saavut näytökseen). Kun ostat/maksat tai lunastat puhelimitse varatut liput teatteripaikalla on hyvä varautua pieniin jonotusaikoihin. On myös hyvä huomata, että puffetissa käy vain käteinen eli aina kannattaa varata mukaan hieman taskurahaa. Jos sinulla on kysyttävää liittyen lippujen ostoon, teatteripaikkaan tai muusta yleisestä, voit aina olla meihin yhteyssä. Yhteystiedot löytyvät täältä >

  • Osoite: Tarhakuja 5, 27230 Lappi (Rauma)
  • Patolampiteatteri sijaitsee Lapin keskustassa, patolammen partaalla, oikeastaan patolammen alajuoksulla. Vuonna 2016 teatteripaikka vaihtui ja se rakennettiin kokonaan uudelleen täysin koskemattomaan paikkaan Lapin keskustaan, silti keskelle luontoa. Vuonna 2017 katsomo katettiin.
  • Saapuville: Nykyisen teatterin virallinen osoite on Tarhakuja 5. Paikoitusalueet on merkitty alle erikseen. Huomaathan, että teatteripaikalla ei ole erikseen paikoitusaluetta, lukuunottamatta inva- sekä tilausajot.
  • Parkkipaikat:
  • Myllykuja 5 (Päiväkoti Myllytontun parkkialue)
  • Sahamäentie 22 (entisen Luovion parkkialue)
  • Kirkkotie 6 (liikuntahallin parkkialue)
  • Invapysäköinti / liikuntarajoitteiset sekä tilausajot: Tarhakuja 5
  • Näytäntöjen aikana parkkipaikoille on liikenteenopastus niin miesvoimin kuin kyltein. Parkkipaikat ovat maksuttomia. Lähellä asuvia kehoitamme käyttämään pyörää tai saapuvan kävellen ruuhkan välttämiseksi.
Vieritä ylös