Lasten teatterikerho

Skrollaa alas ja lue lisää!

Lasten teatterikerho

PikkuPatolampi

9-13 -vuotiaille

Teatteria perheen nuorille!

Lasten teatterikerho PikkuPatolampi esittää näytelmän Pikku prinssi, joka perustuu  Antoine de Saint-Exupéryn samannimiseen, rakastettuun kirja-klassikkoon.

Tarinan Pikku prinssi viettää aikaansa kaukaisella asteroidilla, jossa hän nuohoaa tulivuoria, ihailee auringonlaskuja sekä hoitaa huomionkipeää ruusua. Eräänä päivänä  Pikku prinssi kuitenkin kyllästyy ja lähtee tutkimaan maailmaa. Matkan aikana Pikku prinssi  kokee ja näkee monta outoa asiaa. Suurimman vaikutuksen prinssiin tekee kuitenkin kettu, jonka kanssa hän ystävystyy.

Lasten teatterikerhon valmistama näytelmä “Pikku prinssi” on osa Lapin Patolampiteatterin 30-vuotisjuhlavuotta. Miten tämä klassikkosatu taipuu pienten näyttelijöiden käsissä? Millaisiin seikkailuihin Pikku prinssi  eksyy matkallaan? Toivotamme kaikki tervetulleiksi kokemaan ja näkemään tämä seikkailu, jonka tarina on sekä ihastuttava että opettavainen.

Pikku Prinssi 9.5. klo 14 Lapin Työväentalolla.

Ohjaus: Hanna Turunen

Liput: 5€ / 2€.
Lipunmyynti: 040-8391084
liput@patolampiteatteri.fi
Lippuja myydään myös ovelta.

Maksutavat: käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus). Maksu paikan päällä.

Kesto: noin 1h 15min väliajalla.

Osoite: Hinnerjoentie 15, 27230 Lappi

Paikalla puffet!

Esitysoikeudet: Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat Ry.

Lasten teatterikerho on Lapin Patolampiteatterin järjestämä kerho perheen nuorille teatterista kiinnostuneille. Kerhon idea ja tarkoitus on tutustuttaa ja näyttää, mitä teatteri ja sen tekeminen on ja opettaa taitoja sekä itseilmaisuun, ryhmässä toimimiseen sekä antaa uskallusta esiintyä ja olla rohkeasti oma itsensä. Vaikka pääpaino onkin teatteriharrastukseen tutustumista ja teatterin tekemistä, haluamme myös antaa taitoa ja uskallusta toimia teatterimaailman ulkopuolella. Kaiken kaikkiaan teatteri antaa paljon ja sen tekeminen on loppujen lopuksi todella hauskaa. Siksi olemme iloisia, että olemme saaneet innokkaita lapsia lähtemään mukaan tähän hienoon harrastukseen.

Ryhmä kokoontuu joka torstai klo 16.30-18 Lapin Työviksellä. Koulujen loma-aikoina kerhoa ei ole.

Lapin Työväentalo. Osoite: Hinnerjoentie 15, 27230 Lappi

Ryhmä on tältä lukuvuodelta täynnä. Jos kuitenkin kiinnostuit, voit tiedustella Hannalta osallistumista kesken kauden.

“ Lukuvuoden aikana valmistetaan yksi tai useampi näytelmä, treenataan improa ja pidetään hauskaa! ”

Lukuvuoden aikana voit kysellä lisää ohjaajilta tai voit olla Hannaan yhteydessä!

Tervetuloa teatterin ihmeelliseen maailmaan 🙂

Mitä muuta?

Me teatterilla pyrimme kehittämään toimintaa ja tuomaan mukaan aina jotakin uutta. Tsekkaa siis nämä sivut aika ajoin ja näe, mitä uutta on tulossa!
Scroll to Top