Liput ja näytökset

Täältä löytyy tietoa sekä lippujen ostosta kuin näytöksistä.

Lipunmyynti

Soita

HUOMIO! Vuoden 2023 lopussa ja heti vuoden 2024 alussa puhelin päivystää kiireiden ohella. Jos emme ehdi vastaamaan puhelimeen, soitamme takaisin viimeistään heti seuraavana päivänä. Suosittelemme varaamaan liput joko s-postilla tai tekstiviestillä/whatsapp! Mene sivulla alas päin, josta löytyy tarvittavat tiedot viestillä varaamiseen.

(puhelin päivystää ihmisten aikaan eli n. 9-18 joka päivä) Lue lisätietoa tästä →

Whatsapp

viesti: 040-8391084

Whatsapp on auki ympäri vuorokauden. Lue lisätietoa tästä →

• Muista mainita varaajan nimi, lippujen määrä (aikuinen/lapsi), mille näytökselle sekä lisää yhteystieto, josta tarvittaessa tavoittaa. Mainitse myös,  jos on jotakin erityistä huomioon otettavaa. Kiitos.

Sähköposti

Sähköposti palvelee läpi vuorokauden. Lue lisätietoa tästä →

• Muista mainita varaajan nimi, lippujen määrä (aikuinen/lapsi), mille näytökselle sekä lisää yhteystieto, josta tarvittaessa tavoittaa. Mainitse myös,  jos on jotakin erityistä huomioon otettavaa. Kiitos.

Tilausnäytökset

Meiltä voit myös tilata näytöksen esimerkiksi työporukalle tai järjestölle. Tilausnäytöksiä voi tiedustella lipunmyynnistä 040-8391084 tai tiedotus@patolampiteatteri.fi. Katsomoon mahtuu noin 290 henkilöä. Meillä on katsomossa kuppipenkit sekä se on katettu. Hinnat ja muut lisätiedot mainituilla yhteystiedoilla.

osto

Hinnat

Aikuinen 18€

Lapsi 5€

 * lapsi tarkoittaa alle 12 vuotiasta.

Väh. 30 hengen ryhmät, lipun hinta 17€ (aikuinen).

Maksutavat

Tällä hetkellä maksutapoina:

Käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus).

Lue lisätietoa maksamisesta tästä →

Näytökset

Näytöskaudella on kaksitoista hyväntuulista näytöstä. Huomaa, että sunnuntaina 4.8. on kaksi eri näytöstä. Loppuunmyytyihin näytöksiin voi aina tiedustella peruutuspaikkoja lipunmyynnistä: 040-8391084.

Lipunmyynnistä

Tällä hetkellä lippuja myydään puhelimitse 040-8391084, sähköpostitse liput@patolampiteatteri.fi tai whatsapp -sovelluksella (lipunmyyntinumero). Varatut liput maksetaan paikan päällä. Maksutapoina käteinen ja yleisimmät maksukortit, epassi sekä smartum.

Kun varaat lipun soittamalla, puhelin palvelee joka päivä klo 9-18 (noin). Sähköpostitse ja whatsapp palvelee aina ympäri vuorokauden, joten voit varata liput, kun se sinulle parhaiten sopii. Kun varaat liput viestillä (s-posti / whatsapp) muista mainita varaajan nimi, lippujen määrä (aikuinen/lapsi) sekä mihin näytökseen varaat liput. Laita myös yhteystieto (esim. puhelinnumero), jotta voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Mainitse myös, jos mukana on esimerkiksi liikuntarajoitteinen tai muuta huomioon otettavaa.

Viesteillä tehdyt varaukset pyrimme vahvistamaan mahdollisimman pian. Viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Lipun peruuttaminen / vaihtaminen

Liput voidaan vaihtaa toiseen näytökseen tai peruuttaa. Ole aina yhteydessä lipunmyyntinumeroon mahdollisimman pian. Varattu lippu on aina ostopäätös.

Maksaminen

Liput maksetaan aina paikan päällä eli saapuessa varattuun näytökseen. Tällä hetkellä maksutapoina käteinen ja yleisimmät maksukortit. Uutena: Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus).

Käteisen ja yleisempien maksukorttien lisäksi otimme Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus) maksuvaihtoehdoiksi. Teatteripaikan lipunmyynnistä löytyy oma jono Smartumpayn ja EPassin mobiilisovelluksen käyttäjille. Tällä tavalla toivomme, että jonotusajat lyhenisivät entisestään kaikilta näytökseen saapuvilta. Tämä lippupiste on merkitty erikseen, joten mobiilikulttuurietuja käyttävät voivat lunastaa lippunsa tätä kautta. Maksathan lippusi etukäteen, kuitenkin sovelluksen aikarajaa noudattamalla (EPassin kuitti voimassa 15 min). Käteisellä, maksukortilla tai Smartum seteleillä maksavat toimivat kuten aina. Tarvittaessa voit pyytää apua paikan päällä tai lipunmyyntinumerosta 040-8391084.

Ryhmäalennukset

Teatteri tarjoaa ryhmäalennusta seuraavasti: vähintään 30 hengen ryhmät: aikuisen lipun hinta 17€ (norm. 18€). Lisäksi kuljettaja pääsee näytökseen ilmaiseksi. Muista ilmoittaa aina lipunmyyntiin, jos teillä on kuljettaja mukana, jotta osaamme varata ylimääräisen istumapaikan.

Ryhmävaraukset vain lipunmyynnistä numerosta: 040-8391084.

Sähköinen lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin Lapin Patolampiteatterin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Lahjakortin arvon päätät itse. Lahjakortti on sähköinen ja toimitetaan sähköpostitse (pdf-tiedosto). Lahjakortti maksetaan etukäteen lipunmyyntiin ja maksun saavuttua toimitetaan ostajan haluamaan sähköpostiin. Lahjakortti käy kesäteatteriesityksiin (ei puffet) ja muihin mahdollisiin teatterin järjestämiin tilaisuuksiin. Lahjakortti voidaan käyttää vain lippuostoksiin. Kysy lisää lipunmyynnistä.

Puffet

Väliajalla teatteripaikalta löytyy puffet, joka tarjoaa makeaa ja pikkusuolaista. Muista siis varata hieman rahaa myös väliaikatarjoiluun. Maksutapoina käy käteinen ja yleisimmät maksukortit.

Riippuen puffetin järjestäjästä, maksutavat saattavat vaihdella. Siksi suosittelemme varaamaan käteistä väliajalle.

Näytökset:

Näytöskausi: 20.7.-4.8.2024

Lippujen hinnat: Aikuinen 18€ ja lapsi 5€. (vähintään 30 hengen ryhmät: aikuinen 17€) Lue tästä lisää ryhmäalennuksesta →

Lippujen varaus: puhelin/whatsapp: 040-8391084, sähköposti: liput@patolampiteatteri.fi – Lue varaamisesta lisää täältä (klik)

Maksutavat: Käteinen, yleisimmät maksukortit, Smartumin ja epassin liikunta- ja kulttuuriedut (SmartumPay, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit ja epassin mobiilisovellus). Lue lisää tästä

Näytöksen kesto: Näytös kestää yleensä noin pari tuntia + väliaika (yht. noin 2h 15min). Kesto saattaa vaihdella suuntaan jos toiseenkin.

Väliaika: Väliajalla teitä palvelee puffet. Varaa mukaan siis rahaa väliaikaostoksiin 🙂 Puffetissa käy käteinen / yleisimmät maksukortit. Lue lisää tästä

Lippukoppi aukee 1h ennen näytöksen alkua.

Muista, katsomosta löytyy kuppipenkit (ei paikkavarausta) sekä se on katettu.

Lapin Patolampiteatteri esittää kesällä 2024: Mutta kuka on isä?

Juhlavuoden kunniaksi uudelleen toteutettu farssi vuodelta 2007!

Käsikirjoitus: Pulmu Elonen ja Anja Hämäläinen.

Ohjaus: Hanna Turunen.

”Jokaisessa suvussa on ne oudot tyypit, hassut tyypit ja mustat lampaat. Mitä jos olisi sellainen suku, jossa ei oikein muita olekaan? Ja mitä jos kaikki sukulaissuhteet eivät edes ole selvillä? Tällaisessa sopassa saatetaan päätyä pohtimaan “Mutta kuka on isä?”. 

Australiassa asuva rikas mies kutsuu suvun kokoon selvittääkseen ketkä ovat hänen huomattavan perintönsä arvoisia. Kun yli kaksikymmentä omalaatuista sukulaista ja vierailijaa menevät ja tulevat, selvittävät ja sekoilevat, on farssi valmis. Selviääkö perinnön kohtalo? Entä selviääkö kuka on isä, tai kenen isää edes etsitään?” Kaikki tämä selviää vain tulemalla katsomaan tämä viihdyttävä, nokkela ja koominen farssi kesällä 2024! Varaa siis paikkasi jo tänään ja varmista kesäteatterielämys yhdessä perheen tai ystävien!

Tervetuloa!

Nauti esityksestä. Me teemme tätä teitä varten..

Jäikö kysyttävää tai epäselvää lipuista tai näytöksistä? Ota silloin lipunmyyntiin yhteyttä!

Soita

Tilaa sketsiviihdettä tilaisuuteesi!

Lapin Patolampiteatteri keikkailee myös tilaisuuksissa kuten esimerkiksi pikkujoulut, yrityksen tai yhdistyksen tilaisuudet mutta myös yksityishenkilöiden järjestämät juhlat. Tällä hetkellä keikkailemme satunnaisesti, koska kesäteatteritoiminta vie suuren osan ajasta. Voit silti aina tiedustella mahdollisuutta tilata sketsiviihdettä tapahtumaan tai tilaisuuteen.

Hinnat ja muut määräytyvät tilaisuuden ja esityksen keston mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Muistutamme, että keikkailemme aina, kun ehdimme. Emme siis lupaa tai ole lupaamatta.

Scroll to Top