Toiminta

Toimintaa ja yhdessä tekemistä, jonne sinäkin voit tulla.

Sisältö:Mukaan toimintaan→    Muut hommat→    Kannatusjäsenyys→    ↓ 

Tule mukaan!

Matka on aina kevyempi kulkea yhdessä..

Me teatterilla toivotetaan kaikki tervetulleiksi mukaan toimintaan. Ovemme ovat aina auki kaikille, jotka haluavat hypätä mukaan teatteriharrastukseen. Ja vaikka lavalle ei mieli halaja, on meillä paljon muutakin vapaaehtoistoimintaa. Lavastus, puvustus, äänentoisto. Liikenteenohjaus, lipunmyynti. Ja paljon muuta. Eli jos tahdot mukaan, ole rohkeasti meihin yhteydessä. Laita vaikka sähköpostia tai soita sivuilta löytyviin numeroihin.

Lavalle jo ensi kesänä?

Näyttelijäksi patolampiteatteriin? Myös kaikki näyttelijäksi haluavat voivat esittää kiinnostuksensa meille. Mutta huomioi. Yleensä täytämme seuraavan kesän roolit edellisen kesän näyttelijöillä. Jos kuitenkin tarvitsemme lisää, teemme haun. Mutta silti. Kaikki kiinnostukset saa ja voi esittää meille. Kuka tietää, vaikka käsikirjoittaja innostuisi kirjoittamaan ylimääräisen roolin juuri sinua varten.


Lukuharjoitukset alkavat heti alkukeväästä, jolloin koitamme saada roolituksen valmiiksi. Kannattaa siis olla ajoissa meihin yhteydessä. Kesän aikana voit tietenkin ilmoittaa halustasi, mutta samalle kesälle emme voi roolia luvata.

Mitä muuta?

Teatterilla on paljon muutakin hommaa, johon otamme mielellämme mukaan vapaaehtoisia. Olipa se äänentoistoon tai kesällä lipunmyyjäksi, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikenlaista löytyy ja jokainen on tervetullut mukaan!

Entä, voinko tukea toimintaa?

Vaikka et haluaisikaan hypätä kentälle, voit tukea toiminnan jatkuvuutta.

Kannatusjäsenyys

Mikä?

Kannatusjäsen on ihminen, teatterin ystävä tai tuttu, joka omalla vapaaehtoisella toiminnalla haluaa tukea Lapin Patolampiteatterin toimintaa.

 

Miksi?

Lapin Patolanpiteatterin toiminta perustuu täysin vapaaehtoistoimintaan, jonka pääasiallinen tulonlähde on kesäteatteriesitykset. Kuten tänä vuonna (2020) koko teatterin toiminta on pysähtynyt vallitsevien rajoitusten takia, jonka takia apu ja tuki ovat todella tärkeää.

 

Kuka?

Kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi iästä tai sukupuolesta riippumatta.

 

Mitä saan?

Kannatusjäsenyyden perimmäinen tarkoitus on tukea toimintaa. Kannatusjäsen ei kylve etuuksissa, eikä omista jäsenkorttia. Mutta meille kannatusjäsen on tärkeä. Kannatusjäsenenä tuet toimintaa, mahdollistat paikallisen teatteriharrastuksen, jokavuotisen kesäteatteriesityksen sekä ympärivuotisen toiminnan. Kannatusjäsenenä ylläpidät ja autat lappilaista teatteriharrastusta sekä sitä, että se pysyy vahvana kulttuuritoimintana Lapissa vielä seuraavat kymmenet vuodet.

 

Miten?

Lahjoitus tehdään teatterin tilille.

Tilinumero
IBAN: FI46 5214 0040 0128 59
BIC: OKOYFIHH
Summa: 5€
Viesti: Kannatusjäsen / ”oma nimesi”
Teatteri kiittää kaikkia kannatusjäseniä toiminnan tukemisesta!
Scroll to Top